Vil du bli en del av vårt spennende HR-team?

HR-rådgiver

Hvorfor skal du velge oss?

Vi utvider laget på HR, og i denne nyopprettede stillingen du vil få jobbe med et bredt spekter av oppgaver innenfor HR-området, som strategisk og operativ bistand i rekrutteringsprosesser, lederstøtte, HMS og kompetansebygging. Vi er i stadig utvikling og jobber med spennende oppgaver knyttet til bruk av nye digitale løsninger, mer effektive arbeidsmetoder og brukerorientering.  

En sentral oppgave for oss er å bidra til at hele organisasjonen er gode på digital samhandling på tvers av tid og sted. Du vil jobbe med Trondheim som base, men samarbeide tett med kollegaer på tvers av geografi. De 7 kollegaene dine på HR er lokalisert i Oslo og Stavanger. Vi samarbeider mye og godt digitalt i hele organisasjonen, men du må allikevel påregne noe reiseaktivitet.  

Om deg

For å lykkes i stillingen ser vi at du har bred erfaring fra HR-området, spesielt innen lederstøtte og rekruttering.  Du har gjerne også erfaring med systematisk HMS-arbeid.  

Du liker å ta initiativ og å være en pådriver for utvikling av måten vi jobber og samhandler på, og bidrar til at vi sammen lykkes. Du er trygg i bruk av digitale verktøy og jobber like godt med kollegaene dine digitalt som ansikt til ansikt.  

Du trives med å ha mange ulike oppgaver og å være en del av et energisk arbeidsmiljø med høyt tempo. 

Du har relevant utdanning på høgskole- eller universitetsnivå. Har du særlig relevant erfaring, kan det erstatte kravet til utdanning.  

Vi tilbyr

Stillingen lønnes som rådgiverr i lønnstrinn 52 – 58, som for tiden utgjør kr 475 800 – 524 900,- . For særlig godt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2% innskudd til Statens Pensjonskasse. 

Som ansatt vil du får gode pensjons- og forsikringsordninger gjennom Statens Pensjonskasse. Vi kan tilby faglig utfordrende arbeidsoppgaver i en organisasjon som er i stor utvikling, mulighet til å trene i arbeidstiden, fleksibel arbeidstid og også gode muligheter for fleksikontor.   

Vi oppfordrer

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i samfunnet og det er et personalpolitisk mål for Arkivverket å oppnå en balansert sammensetning av personalet. Kvalifiserte søkere oppfordres derfor å søke, uavhengig av kulturell bakgrunn, hull i CV, alder eller funksjonsevne.  

Har du behov for tilrettelegging, ta gjerne kontakt med HR@arkivverket.no om du har spørsmål om dette.  

Øvrig informasjon

Opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, jf offentlighetsloven § 25. Søkere vil i tilfelle bli forhåndsvarslet om dette.   

For mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte HR-sjef Elin Ødegård på epost eliode@arkivverket.no eller mobil 47018668. 

Les mer om Arkivverket på vår nettside: www.arkivverket.no 

Vegard Breie

Om Arkivverket

Arkivverket er nasjonens hukommelse. Vi holder til på 11 ulike steder i landet. Hos oss finner du både 1000 år gamle kilder og en innovasjonslab hvor vi jobber med kunstig intelligens. Vi er trolig landets største dataforvalter – og vi driver med et av landets største digitaliseringsprosjekter. Nå skal vi bygge verdens første nasjonalarkiv samlet på én digital plattform. Vi jobber stadig med å utfordre det eksisterende og utforske det nye. Arkiv er et av de områdene som påvirkes aller mest av digitaliseringen i samfunnet og vi er inne i en spennende utvikling.  

Vi jobber stadig med å utfordre det eksisterende og utforske det nye. Arkiv er et av de områdene som påvirkes aller mest av digitaliseringen i samfunnet og vi er inne i en spennende utvikling.  

Les mer om Arkivverket på vår nettside: www.arkivverket.no 

Søknadsfrist

29. august 2021

Arbeidsgiver

Kommune

Trondheim

Omfang

Heltid

Varighet

Fast

Arbeidssted

Arkivverket – HR-rådgiver – Jobbnorge ID 209188