Vi utvider og omorganiserer og søker dyktige folk til spennende oppgaver innen blant annet økonomi, markedsføring og HR.

Flere ledige stillinger ved Viken senter

Søker du etter spennende faglige utfordringer?

Viken senter ligger i naturskjønne omgivelser i Bardu kommune i Indre Troms, med nærhet til byene Tromsø og Narvik, og med rike muligheter for rekreasjon og friluftsliv. Viken senter er en landsdekkende diakonal stiftelse som fremmer psykisk helse og livskvalitet gjennom en helhetlig tilnærming.

Viken senter gir tilbud innen forebygging og behandling. Klinikkenheten er en spesialisthelsetjeneste innen psykisk helsevern med avtale med Helse Nord RHF.

Innen forebygging har vi lavterskeltilbud med utgangspunkt i relasjons- og kommunikasjonskompetanse. Vi driver faglig formidling og kompetansehevende kursvirksomhet.

Stiftelsens administrasjon ivaretar områdene virksomhetsstyring, HR, økonomi, kvalitet, markedsføring, kommunikasjon, IT og service.

Ved Viken senter jobber vi for å styrke menneskers mulighet til å mestre livets utfordringer. Vi har et engasjert og kompetent personale bestående av totalt 60 medarbeidere.

Flere ledige stillinger

Vi ser etter deg med et sterkt faglig engasjement. Hos oss får du et dynamisk fagmiljø og spennende utfordringer.

Les mer om de ulike stillingene nedenfor:

Søknadsfrist for stillingene er 15. juni 2021.

Viken senter – JobbNorge – Flere ledige stillinger ved Viken Senter