Senior utvikler
Vinterbro eller Fredrikstad

Hos oss blir du langt mer enn bare en utvikler – du blir en sentral person i utviklingen av selskapet – fra ide, via leveranse til forvaltning og kontinuerlig forbedring. Hos oss er det lov å feile, og gøy å lykkes. Dette setter krav til personen så vel som kunnskapene.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være å:

  • Utvikle og forvalte MAIKs integrasjonsplattform
  • Utvikle integrasjoner og backend-systemer i samarbeid med teamet
  • Samhandle med leverandører, kunder og andre selskaper i konsernet (Fredrikstad Energi)
  • Være en fagtung senior som teamet og andre avdelinger kan støtte seg på
  • Samarbeide nært med øvrige roller som fagansvarlige, prosjektledere osv.
  • Delta aktivt i MAIKs IT-kompetansegruppe

Vi ser etter deg med relevant utdannelse på minimum bachelor-nivå og som er dreven i .NET/C#. Du har god erfaring med arkitektur, systemutvikling, automatisert testing og systemforvaltning med høyt fokus på sikkerhet fra A-Å. Erfaring med API’er (SOAP & REST) og skyplattformer som Azure (primært), AWS, osv. er også nødvendig. Du har god kompetanse på databaser, samt erfaring med Agil-utvikling, DevOps og Code Review. Det er en stor fordel om du har bakgrunn fra kundeserviceorganisasjoner.

Gode evner til å kommunisere og samarbeide med både tekniske ressurser og ulike beslutningstakere er vil være viktig. Flytende i norsk muntlig og skriftlig er et absolutt krav. Relevante kandidater har gode evner til å sette seg inn i forretningsprosesser og systemfunksjonalitet. Ellers ser vi etter deg som er strukturert, analytisk med god arbeidskapasitet og evne til å motivere andre.

I denne rollen får du være med å sette ditt preg på rigging av teknologifunksjonen i selskapet. Vi har ingen begrensinger knyttet til valg av teknologi og det er et stort spillerom og åpenhet for nye ideer. Du rapporterer direkte til CTO, er en del av et ungt og dynamisk miljø og din kontaktflate vil være bred; både internt og eksternt.

Vi kan tilby fleksibilitet, konkurransedyktige betingelser og tilgang til de verktøy du trenger, med frihet under ansvar. Arbeidssted vil være på vårt kontor på Vinterbro eller i Fredrikstad. MAIK har meget høy kundetilfredshet, samt høy medarbeidertilfredshet og lojalitet. Selskapet har en flat struktur og en teamorientert arbeidsform.

For eventuelle spørsmål, kontakt Compass Human Resources ved Anne Marit Heber Nærby på 924 49 114. Søknad med CV sendes snarest via søkeknappen. I henhold til GDPR ber vi deg ikke sende CV og andre personopplysninger direkte til kontaktpersonen. Søknader behandles fortløpende. 

Søknadsfrist
30. juni 2022
Stillingsnavn
Systemutvikler

Oppdragsgiver
MAIK

Arbeidssted
Vinterbro eller Fredrikstad
Kontakt
Anne Marit Heber Nærby
Partner
+47 924 49 114
amhn@compass.no

MAIK er et serviceselskap som leverer tjenester knyttet til forretningskritiske arbeidsprosesser for nettselskaper og kraftselskaper i Norge. MAIK har bransjens mest komplette tjenestespekter. Selskapet springer ut fra et stort og rutinert energimiljø i Fredrikstad. Selskapet ble etablert i 2003 av folk med lang erfaring fra økonomisk logistikk innenfor kraftdistribusjon. Vi så etter muligheter for effektivisering av kraftleveransens sluttledd og ønsket å gå litt mot strømmen.

Senior utvikler – MAIK – Compass HRG