Erfaren utvikler som brenner for utvikling og digitalisering!

Senior utvikler

Glamox er et internasjonalt selskap som ønsker å være i front av teknologiutviklingen. Vår strategi innebærer omfattende modernisering av applikasjonsporteføljen og IT-infrastrukturen. Vi har pågående globale CRM- og ERP-prosjekter der integrering og dataflyt er avgjørende for å lykkes.

Vi søker en erfaren og ambisiøs utvikler som ønsker å jobbe med det beste av enterprise-løsninger og være sterkt delaktig i å endre og forbedre de digitale prosessene.

Hovedoppgaver:

  • Utvikle, teste og justere integrasjoner mellom CRM, ERP, digitale kanaler og eksterne tjenester
  • Sikre stabile og skalerbare integrasjoner med fokus på kundeopplevelse og salgseffektivitet
  • Bidra til effektiv dataprosessering og analyse av data
  • Innovasjon og digital forretningsutvikling

Ønsket erfaring:

  • Relevant erfaring fra programmering og datahåndtering
  • Erfaring med API og webserver
  • Fortrinnsvis erfaring med Node.js, JavaScript og Java/C#/Apex
  • Gjerne erfaring som full stack utvikler eller integrasjonsarkitekt/utvikler.

Vi søker deg som har stor interesse for koding og utvikling, og samtidig trives med å jobbe på lag. Videre ønsker vi at du er kvalitetsbevisst, strukturert og er genuint opptatt av brukerens digitale opplevelse.

Glamox kan tilby en faglig interessant stilling hos Moldes største private arbeidsgiver med et utrolig bredt og godt arbeidsmiljø. Du vil være tett på alle relevante prosesser og beslutninger og vil få en unik mulighet til å påvirke og realisere Glamox sin digitale visjon.

Arbeidssted:

Birger Hatlebakks veg 15, 6415 Molde

Søknadsfrist: 16.11.2020

Har du spørsmål?

Nils Korperud
IT & Digitalisation ManagerYapril Molde

 
 

Glamox AS er et norsk industrikonsern som utvikler, produserer og distribuerer profesjonelle belysningsløsninger for det globale markedet. Glamox-konsernet er en ledende leverandør til verdens marine og offshore-markeder, og er en betydelig leverandør til det profesjonelle byggmarkedet i Europa.

Glamox-konsernet er en global organisasjon, med 2400 ansatte i salg og produksjon i mange europeiske land, samt i Asia og Nord- Amerika. Omsetningen var på NOK 3,1 mrd i 2019. Konsernet eier en rekke varemerker innen kvalitetsbelysning, inkludert Glamox, Aqua Signal, Luxo, Norselight, LINKSrechts, Küttel, Luxonic og ES-SYSTEM. Glamox møter kundenes behov og forventninger ved å levere kvalitetsprodukter og løsninger, service og support. 

Se hjemmeside: www.glamox.com

Yapril – Glamox – Senior utvikler