Rådgiver/seniorrådgiver

Junior/senior testutviklere, vi trenger dere!

Vi skal styrke arbeidet med testing, og søker etter to testutviklere for å jobbe med testautomatisering ved Brønnøysundregistrene.

Er du nyutdannet og har lite erfaring, så ansetter vi deg gjerne som junior testutvikler. Du vil få nødvendig kompetansepåfyll ved oppstart. Har du tyngre bakgrunn og erfaring, er du kanskje vår nye senior testutvikler.

Du vil jobbe tett på vår hovedtestleder, og sammen med utviklere vil dere utarbeide effektive løsninger for testautomatisering innen API’er og GUI.

Hvem er vi?

Brønnøysundregistrene bygger og forvalter registre av stor nasjonal betydning.  Vi har i dag ansvaret for mange av landets viktigste register. Kvalitet og godt håndverk er viktig for oss, og nå skal vi styrke laget med to nye testutviklere!

Vi har vært helt i front med å lage registertjenester siden 1980. Vi lykkes med det vi gjør, det er fordi vi har dyktige medarbeidere, jobber tverrfaglig og utvikler registertjenestene på egen plattform.

Brønnøysund er Norges registerby og vi har nylig flyttet inn i nytt og moderne bygg med høy standard og funksjonelle løsninger.

Arbeidsdagen din hos oss

Som junior/senior testutvikler blir du en del av kollegiet på IT-avdelingen som nå har ca. 90 ansatte. I avdelingen har vi mange erfarne kollegaer som mer enn gjerne deler kunnskap og erfaringer med deg som nyansatt.

Vi jobber smidig og du vil som testutvikler jobbe tett med forretningssiden. Vi ønsker å være i front på teknologi og bruker teknologi som vi mener gir best nytte for brukerne.

Hos oss får du bryne deg på noe av dette:

 • Integrere automatiserte tester i CI/CD pipelines og bidra til videreutvikling av applikasjonspipelines
 • Bidra til effektivisering av testprosesser og bruk av verktøy for testautomatisering
 • Planlegge, gjennomføre, rulle ut og videreutvikle de ulike formene for testing
 • Koordinere og følge opp testing med våre utviklingsteam
 • Forvalte test- og QA-miljøer
 • Bygge kvalitetskultur sammen med teamet

Kvalifikasjoner

For å lykkes som junior/senior testutvikler, må du

 • ha 3-5 års høyere relevant utdanning innen IT. Relevant praksis kan dekke deler av utdanningskravet
 • beherske norsk flytende, både skriftlig og muntlig

Det er fint om du også har;

 • erfaring fra tverrfaglige utviklingsteam og svært gjerne erfaring som systemutvikler med kunnskap om Java og Javascript
 • erfaring fra agile utviklingsmetoder

Personlige egenskaper

 • du er ansvarsbevisst og jobber selvstendig, men også god i team når det trengs
 • du er strukturert, analytisk og har lett for å sette deg inn i nye problemstillinger
 • du er sosial, kan inspirere andre og har gode samarbeidsevner
 • du er en pådriver og ferdigstiller dine oppgaver

Det forutsettes at den som ansettes kan autoriseres for BEGRENSET.

Vi tilbyr

 • et godt arbeidsmiljø med en uformell tone og stor vilje til å skape noe sammen
 • interessante og utfordrede oppgaver innen digitalisering og forenkling av Norge
 • gode muligheter for kompetanseheving og faglig utvikling
 • fleksibel arbeidstid med god balanse mellom arbeidsliv og privatliv
 • godt og rimelig kantinetilbud, godt utstyrt trimrom, bedriftsidrettslag og ulike velferdsarrangement
 • mulighet for trening i arbeidstiden
 • medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger, med gunstig boliglån og gode forsikringsordninger
 • nye og moderne kontorlokaler

Stillingene er lønnet som rådgiver med årslønn fra kr 468 300 – 626 100 eller som seniorrådgiver med årslønn fra kr 543 500 – 873 400, avhengig av dine kvalifikasjoner. Prøvetiden er seks måneder.

Vårt hovedkontor er i Brønnøysund.

Vi er behjelpelig med å skaffe bolig, og flyttekostnader kan dekkes etter nærmere avtale. Ved flytting til Brønnøysund kan husleie dekkes de første 6 månedene etter oppstart av arbeidsforholdet. Dette er skattepliktig inntekt.

Inkludering og mangfold

Inkludering og mangfold er en styrke og vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Les mer om kravene på Arbeidsgiverportalen.

Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.

Generelt

Brønnøysund er en hyggelig kystby med korte avstander til jobb, fritids- og servicetilbud. Vi har full barnehagedekning og et godt oppvekstmiljø i trygge omgivelser.

For deg som liker friluftsliv er det mange muligheter for fine naturopplevelser til lands, til fjells og i skjærgården. Vi har også et rikt kulturliv, flere treningssentre og idrettslag.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du begrunne dette i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, men du vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Du må laste opp relevante vitnemål og attester for å bli vurdert som søker. Vitnemål og/eller karakterutskrifter henter du fra vitnemålsportalen i Jobbnorge. Har du utdanning fra utlandet legger du ved godkjenning fra NOKUT. 

Ta gjerne kontakt

Dersom du har spørsmål om stillingene kan du ta kontakt med underdirektør Tore Tveråmo, telefon 406 12 007.

For spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20 eller e-post, kundeservice@jobbnorge.no. 

Søknadsfrist: 1. desember 2021 

kajakker i Salhussundet
 

Om Brønnøysundregistrene

Brønnøysundregistrene utvikler og driver digitale tjenester som gjør dialogen med det offentlige enklere for personer og virksomheter. Vi driver mange av landets viktigste registre og har 450 medarbeidere.

De fleste jobber i Brønnøysund. Vi har også kontorer i Narvik og Oslo.

Se filmen vår om hvordan Brønnøysundregistrene gjør det enklere for alle

Brønnøysundregistrene – Testutviklere